ARAGORN HOTEL

ARAGORN HOTEL is een klein hotel waar je dezelfde service krijgt van een groot hotel. Je hebt hier wel de mogelijkheid om persoonlijk contact te hebben met de managers. Alsook het personeel alsof het je vrienden zijn. Contact in een normale eerlijke famiale relaxe sfeer. We hebben dan ook met de meeste klanten blijvende vriendschapsrelaties opgebouwd.

Kamers en studios

We hebben zowel gewone hotelkamers met een aparte badkamer. De badkamer bestaat uit een toilet, lavabo en een instapdouche.  Niet de grote luxe van een vier of vijf sterren hotel maar wel economische kamers die proper, hygienisch en functioneel zijn.

Voor diegenen die zelf hun ontbijt of kleine maaltijden wensen te bereiden hebben we studios voorzien met een kleine kitchenette. Deze zijn wel beperkt, vandaar dat deze enkel op aanvraag zijn via het contactformulier.

Zwembad en tuinen

Ons zwembad is onze parel, waar we terecht fier op mogen zijn. Deze is voorzien van een gedeelte voor volwassenen en een ondiep plonszwembad voor de kinderen. In het midden hebben we een paradijselijk eilandje met sierlijke kleine palmboomjes. Dit eiland fungeert ook als scheiding voor de twee delen van het zwembad.

Restaurant en cocktail-bars

Het hotel heeft een restaurant. Hier kan je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch en/of dinner, met de daarbijhorende dranken. Geniet van een heerlijke Cappuchino `s morgens. Gedurende de dag kan je afkoelen met een ijskoffie (Frappé) naast het zwembad. De koffie is van het merk NESPRESSO (What else?).

Op ieder moment van de dag kan je aan onze prachtige authentieke cocktailbar genieten van een alcoholische of non-alcoholische cocktail. Alsook hebben we een cocktail bar met minder keuze, maar des al niet te min, kan je nog steeds kiezen een heerlijk reeks cocktails. Het is ook deze bar waar we dagelijks HAPPY HOUR organiseren van 17:00 h tot 18:00 h. Om voor te bereiden op het avondeten kan je hier dus aan halve prijs aperitieven.

Er worden verschillende evenementen georganiseerd voor jong en oud. Zo hebben we Griekse avonden, concert dinners, thema-avonden en zelfs s namiddags tea-parties. Deze worden dan telkens`s avonds afgesloten met een swingende party.

Dagtrips en bezienswaardigheden

Er zijn veel dingen te doen tijdens je vakantie op Corfu (zie ook onze Tips). We hebben de ervaring en de know-how om deze dingen te realiseren voor jou zonder dat je teveel betaald. Een goede professionele service wordt gegarandeerd, We werken reeds 5 tot 6 jaar samen met betrouwbare mensen. In die periode hebben we nog nooit één enkel probleem gehad. Vandaar, het is niet om je bepaalde zaken te verkopen , maar we bieden ze aan. Omdat we uit ervaring weten dat er firma`s zijn die deze service beloven maar niet nakomen, Ons is het te doen om je volop te laten genieten van je verblijf op Corfu. Je bent tenslotte op vakantie.  Gedurende deze tijd is het normaal om geen zorgen aan je hoofd te hebben.

De beste website om informatie te vinden over Corfu is TRIPADVISOR (Things to do in Corfu).